Monday, June 18, 2007

Första blogginlägget

Med tanke på mitt så hektiska och fysiskt påfrestande jobb (NOT)
så tänkte jag börja blogga.

Tanken slog mig när jag låg och myste med T i går kväll, alla på jobbet bloggar ju så det är väl dags att ta upp den gamla bloggen och skriva några rader.

Dagen börjar så bra att jag vaknar hemma hos T tio minuter över tio. Jag ska sitta inloggad och klar prick tio i Solna, hinner varken slänga på mig någon deo eller borsta tänderna (hans argument var att jag såg så fridfull ut och skulle få sova lite till, men jag hade ju inte ställt min väckarklocka) så det var bara att ta på sig gummistövlarna och springa till pendeln, självklart missar jag tåget och får vänta, måste även poängtera att mitt paraply gick sönder på vägen.

Väl framme på T centralen går jag ner till mitt Wayne´s coffee på Wasagatan för att få en sojalatte serverad så fort jag kliver in, men då jobbar inte någon av mina älskade tjejer som vet exakt hur jag vill ha min latte, utan det står en ny tjej som inte vet hur man gör en sojalatte extra varm extra skum.

När jag kommer fram till jobbet tror jag att jag ska få en mindre utskällning av min teamledare men får bara ett "ja men det kan händer alla."

Så nu har jag suttit här i snart en timma och faktiskt fått ett ganska så avancerat samtal OCH (med versaler) hjälpt en kollega med ett ärende som innefattar mycket avancerad kunskap i FI-CA.

1 comment:

Anonymous said...

haha shit elena, du jobbar så hårt!
dina